Aug 29, 2007, 12:25 AM

По-46 ...ен (...) 

  Poetry
1152 0 12


По-46 ...ен
(Безглаголно)

По-страхлив, нетолерантен;
По-жаден и по-гладен;
По-можещ, по-галантен;
По-влюбен и отдаден;

По-слаб, по-кух, по-глух;
По-тежък, сляп, със дух;
По билото със песен;
По-стиснат и отнесен;

По-малко еротичен;
По-вечко - себичен;
По-честичко отричан;
По-множко екзотичен.

По-парван и по-верен;
По-малко жив, по-черен;
По-вече доверен;
По-скоро - Правоверен!
@
По-Аз! По-днешен!
По-гол и не предрешен!
По-стар и недопечен;
В по-радостната, наша Есен...

21 Юли 2006, Намур, Индийски Океан

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??