Apr 15, 2007, 12:13 PM  

По братски 

  Poetry
529 0 1

 

Братко, братко -

млад и зелен!

Ти днес имаш,

ден рожден.

 

Извинявай,

че отново съм далече -

надалече устремен!

Че пак търся пътя,

който никога не намирам.

Че няма скоро

да стиснем ръце -

за да премерим сили.

Че няма да ти кажа

две-три думи,

напътствени и важни.

Че няма да замълчиш,

макар и да си прав,

а аз крив...

Защото съм по-големия

и значи по-знаещия,

по-зрелия.

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??