Jun 24, 2010, 2:27 PM

По Дебелянов 

  Poetry » Other
788 0 0

Аз исках да си спомням все така,

но ние, неизлизали от себе си

(защото грозни ще са раните

по кожата

на затвърдените представи)

 

на хълма 

с тръпнещите дървеса

стоим

 

при спомена

 

и няма нищо свято

просто

градът тече

и никога

не ще сме в

в него пак.

© Мария Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??