Mar 20, 2007, 8:05 PM

По душата без пробойни 

  Poetry
471 0 6
Дали ще смогна да достигна края?...
Такъв, какъвто го мечтая!
Поне се примирих, че има край!
.............
На всичко има край!

В неистовия бяг да го избегнем,
изгубихме се безнадеждно!
Забравихме се в общата заблуда -
душите ни мълчат прокудени!

В телесната си вечност се кълнем,
сковани сме от страх да не умрем!
Сърцата си ограбихме безсрамно -
останахме без себе си отдавна!

Как искам, изморена и щастлива,
сама и с обич края да подиря!
Да знам, че съм го стигнала достойно
и по душата - без пробойни!


© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??