Aug 9, 2009, 10:16 PM

По дяволите... 

  Poetry » Phylosophy
945 0 15

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     По дяволите всички грижи

съмнения  и безпокойства!

Аз искам да забравя

излишните геройства!

 

По дяволите влюбените -

ще бъда пак сама на кея.

По дяволите и илюзиите!

Аз искам просто да се смея!  

© Диана Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??