Jul 16, 2005, 4:51 PM

По дяволите - аз не те обичам! 

  Poetry
1581 1 14
По дяволите - аз не те обичам!
По дяволите - ти не си за мен!
Върни се там - при твоето момиче!
Забрави за мойта нощ и моя ден...
Върви си и назад недей поглежда
Няма да е трудно - влюбен в мен не си!
Казвам "тръгвай",но тая надежда
да погледнеш пак във моите очи...
Да погледнеш и да видиш в мен жената -
борбена,обичаща,добра,
бясна,тръпнеща,поемаща вината...
Търсеща любов,но пак сама...
Тръгваш...Зная - няма да се върнеш...
Може би е по-добре така...
Влюбена не съм - аз тебе лъжа -
себе си не мога да излъжа за това!
По дяволите - знам,че те обичам!
По дяволите - не обичаш мен!
Върни се пак при твоето момиче!
...сама ще съм във мойта нощ и моя ден...

© Малка Тайна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??