В гръдта ми опрял пистолета на времето,
животът играе на руска рулетка.
След миг, след години... - А може би утре? -
Куршумът е вътре! -
И чака да бъде изстрелян...
Всеки се ражда с опрян пистолет в гърдите.
И за всеки излят е един-единствен куршум!
Ще щрака пищовът напразно - накрая ще гръмне...
И тишината ще падне сред мирис на дим...
© Хамлет All rights reserved.