May 13, 2012, 3:22 PM

По мотиви... 

  Poetry » Love
582 0 4

Суховеят е вик, означаващ – „Здравей!”.

Този повик е жажда в крилете на вятъра...

Днешните трепети раждат повей:

„Обичам те, да, мое тъжно разпятие...!”. 

© Веселин Динчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??