Dec 26, 2009, 12:06 PM

По-просто 

  Poetry » Love
666 0 1

Не искам да е между другото.
Имам ги много междувременни
с хиляди реплики за лъгане,
с безброй илюзии за отнемане.

Не искам да пишем постановки.
Имам ги много драматични,
със сцени за романтични дресировки,
нито една несвършваща с обичане.

Обещай ми простички неща -
закуска в евтино ресторантче,
да ме хванеш за ръка,
да ме караш да  ти говоря развален испански,

да съм първото, което ще виждаш сутрин,
да ме прегръщаш, когато ми е студено,
и без мен да е празно, не скучно
и да искаш твойте прoстички неща само от мене...

26.12.2009г.
гр. Сан Фернандо




© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??