Кръвожадна самота
вечеря с мен и спи със мен.
В сърцето ми оставили следа,
безброй са били,
а сега сама.
Виждам злоба, виждам жал,
война до гроба и печал.
Завистта ще съкруши
прегрешилите души.
Трагична истина в очите
прозира, виждам им съдбите
и изкривявам своя свят
със черния да бъда брат.
Объркан свят обърках аз,
сега е късно - сам съм с вас.
© Полина димова All rights reserved.