Feb 23, 2023, 2:39 PM

По пътя 

  Poetry » Other
646 3 4

Живот, недей да слагаш марка на младия човек,

природата му, щом е жарка и пътят да е лек.

 

Небето нека да го грее и слънцето блести,

да помни хубавото време и смело да твори.

 

Да съзидава безотказно до своето небе.

Да има дом, да има радост и да върви напред.

 

Под синевата да остави и своята следа.

Не може всичко да оправи, но да се вижда тя.

 

Аделина Колева

© Аделина Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??