Oct 9, 2024, 7:24 AM

По пътя за двама 

  Poetry » Love
110 1 0

Прегърни ме, мой ветре,

единствен и мой! 

Прегърни ме по пътя за двама! 

Ако аз съм вълната, ти бъди ми прибой, 

да намерим днес пътя до храма.

 

Нека там с теб да спрем и почти призори 

да запалим свещица, кандило... 

Ако огънче светло в душата гори, 

нека раждаме чувството мило. 

 

Да се молим да бъдем различни, добри 

в този свят за измамници лесен.

Нека пътят минава през гъсти гори, 

щом със теб, ще си имаме песен! 

 

Прегърни ме, мой ветре,

единствен и мой! 

Прегърни ме по пътя за двама!

Нека аз съм вълната, а ти си прибой...

Ще намериме пътя до храма!

 

Детелина И.Стефанова 🍀✍️

© Детелина Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??