Oct 25, 2024, 8:38 PM

По „Трай, коньо, за зелена трѐва!“ 

  Poetry
37 0 0

безсмислени са

тайните - защото се

прикрива злото

 

и си струва - всичко да

се казва - инак смазва

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??