Feb 8, 2015, 12:13 AM

По тъмно 

  Poetry » Phylosophy
624 0 1

Разлят по тъмно -

кой ще го събира...?

 

Изчаквам светлината

                                         и 

                                           с 

                                              усмивка 

                                                             го 

                                                                 намирам.

© Йордан Серафимов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • понякога разковничето е в изчакването
    и почти винаги в търпението

    интересна миниатюра
Random works
: ??:??