Jul 15, 2007, 8:57 PM

По времето, когато бяхме 

  Poetry
740 0 6
На поколенията, които помнят и най-вече на тези, които опазиха листата си!


По времето, когато бяхме
всички трилистни детелини,
изтръгваха листата
на надтрилистните,
за да не се мразим,
но не се и обичахме.
Пазехме тайната всички -
не са трилистни преброителите ни.
Затова от сянката
надничаха те,
в сянка криейки
безлистието си.

2001

© Румена Румена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??