Apr 2, 2009, 1:29 PM

Победа 

  Poetry » Love
590 0 1

Мракът обгръща света.
Войната е между любовта и омразата.
Остават зрителите - заключени в окови.
Кой ли ще победи?
Всичко зависи само от един.
Твоето сърце диктува правилата на играта.
Ти си човекът, който решава.
Колко ще чака светът?
Омразата май се настани в душата ни.
Любовта живее мъничко в сърцето ти .
Турнирът започва.
Мразиш отвън и обичаш отвътре.
Любовта повежда и омразата пада на земята.
Но се изправя и удря силно любовта.
Ранява я право в душата.
Лъжите нахлуват на терена.
Но със сетни сили тя оживява.
Идват сили от доверието.
С победен удар тя убива омразата.
Така в теб остава да  живее любовта.
Зрителите са на свобода.
Всички са на свобода.
Сърцето ти е отново живо.

 

© Калина Норшаян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??