Победител съм - и вече го зная това.
А и другите ще го узнаят...
Но смирих ли я моята горда глава?
Не, това аз все още не зная.
Победител съм - във невъзможна война.
Ала аз победих ги - накрая.
Всичко в мене е пепел, освен мисъл една -
това не е краят, и не е раят.
Победител съм... Може и да съм грешил -
но назад няма да се обърна.
Всъщност това все още не съм го решил....
Ала знайте - аз пак ще се върна.
© Стефан Янев All rights reserved.