Jan 4, 2013, 4:10 PM

Почти като на кино 

  Poetry » Love
934 0 11

Целунах го почти като на кино!

Моментът бе достоен за сюжет

на следващия филм със Анджелина.

О, устните ми бяха като мед!

Прегърнах го - да литне до тавана

от допира на влюбена жена.

Завих го и го сгуших под юргана

на моята любовна топлина.

Сърцето си поднесох на тепсия -

горещо, развълнувано сърце...

(За него бяха склонни да убият

мъжете, на които казах ''не''. )

А той се взря в очите ми объркан,

изплашен от голямата любов...

 

Финалът на момента е изтъркан.

Спестявам ви ненужен послеслов...

© Васка Мадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??