Oct 21, 2009, 4:41 PM

Почти любовно 

  Poetry » Other
442 0 1

Толкова много думи изписах,

но толкова много неща не разбрах.

В делника си залисана -

 мислите си напразно пилях.

Че те обичам толкова

                           силно,

сега осъзнах.

Да те срещна поисках

                           интимно,

и нагло-наивно

                     зачаках деня,

когато -

копнежа си с теб ще споделя.

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??