Jun 6, 2019, 2:09 PM

Под крилото на любовта 

  Poetry » Other
433 0 0

Под твоето нежно крило, 

любовно гнездо направих аз. 

С уют безграничен

дарихте.

Сякаш търсихме се,

до сега

И изведнъж открихме всичко. 

 

Всичко, което

ти и аз

Цял живот сме търсели.

Уют,

безграничната любов. Доверие и затворени рани

от предишните любови.

 

Тъй достатъчни сме

Да покажем на света

около нас, 

че под едно крило,

отворено с любов

Уют прави. 

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??