Dec 14, 2007, 10:48 AM

Подари ми 

  Poetry » Love
676 0 7
Подари ми

само една твоя усмивка,

за да докоснеш очите ми...

 

Подари ми    

само една твоя целувка,

за да докоснеш усните ми...

 

Подари ми

само една твоя прегръдка,

за да докоснеш душата ми...

 

Подари ми

само една твоя мисъл,

за да  имам крила да полетя...

 

Подари ми

само две твои думи,

за да построя храм от слънчеви мечти...

 

Подари ми

само малко цветно Чудо,

за да се почувствам неземно щастлива...

© Виолет Гаджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??