Подари ми една усмивка...
От онези, дето огряват и мрачния ден!
На душата ми да служи като завивка
и да я топли в този свят тъй студен.
Подари ми прегръдка една...
Такава, с каквато прегръщаш обичани хора!
Да ми дава сили тя през деня
и да бъде моята здрава опора.
Подари ми гореща целувка...
Такава, която да пари моите устни!
От сърце целуни ме без преструвка
и винаги при теб аз ще се връщам!
22-07-2012 г. L
© Божидар Божинов All rights reserved.