Недей непременно да казваш
цялата истина - винаги.
Веднъж излъжи. Толкова лесно е.
Защо е нужно да бъдеш цинично искрен
и да убиваш в зародиш всичките ми надежди?
Поне веднъж ми кажи колко знача за теб.
Колко много ще ме обичаш,
дори и след време.
Как ще си мил, нежен, щастлив,
а целувките ми, че са неземни.
Днес е Коледа. Хайде - лъжи.
И Подарък. Лъжа - донеси ми.
А пък утре иди си, иди!
Аз ще допия сама виното
с марка "Лъжливо".
© Наталия Божилова All rights reserved.
нека ти каже истината
и тя да е мила и красива.
Поздрав и усмивка.