Feb 25, 2010, 7:54 PM

Подарих ти целувка от Ада 

  Poetry » Love
734 0 3

Подарих ти целувка от Ада,
дадох ти чаша, пълна с отрова.
Болката ще ти е за награда,
на душата ти сложих окови.

Настаних се в сърцето неканена
и обсебих те - взех ти покоя.
Аз обгърнах те с огнени пламъци,
във палачка превърнах се твоя.

Дните, нощите – всичко отнех ти.
Мисли, спомени?! Минало няма.
От изгаряща лудост обзети,
в тази бездна потъваме двама.

Намразù ме – аз тебе не мога,
отречи се от мен – аз съм вещица.
Забравù ме, избягай от огъня,
оставù ме сама да съм грешница.

Трябваше да се скриеш далече -
нося само сълзи и нерадост.
Но сега си за вечност обречен
с тази моя целувка от Ада.

© Люба Георева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??