Aug 13, 2015, 2:58 PM

Подклаждай огъня 

  Poetry » Civilian
425 1 3

                                                                     Подклаждай огъня

 

 

Животът потънал в спомени,

си отива тихо на пръсти.....

И само мечтите несломени

завинаги са пролетно пъстри.

 

Животът си отива. Живей,

макар и със сняг в косите.

Не оставяй огъня да тлей.

Не оставяй да умират мечтите.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??