Aug 13, 2014, 3:14 PM

Подлост 

  Poetry » Other
550 0 3

Видях,
как след нея 
се втурнаха глутници
за да ръфат сълзите ù,
вкоравени 
като вглетен чернозем.

 

Видях,
как сковат

набързо разпятие,
за да увисне

на него душата ù.

 

Обградиха я,
притиснаха,
повалиха,
заритаха злобно,
превърнаха я
в пихтия.

 

Захрущяха 
натрошените стихове.

Но избягах.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??