http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=156396
подранила пролет...
подранило руши снеговете
подранило гази сред кални реки
и птици кръжат над съня
подранили,
земята плете
подранили мечти...
за дълъг живот
за безбурни простори
за безветрени
плодни
поля...
за разлистени залези
в снежно безвремие
разтопили скръбта си
в река...
и пропуква живот
подранил и несигурен
за да стопли
с дъха си
смъртта...
постеля е камъкът -
мъртво от мъртво...
руши се...
всред нежна
мъгла...
© Бехрин All rights reserved.
Бехрин, мила...