Aug 26, 2021, 9:32 AM

Подредено 

  Poetry » Civilian
294 0 1

Подредено

 

Какво като нямам, което другите имат,

и не обикалям света надлъж и нашир?

Намерих тук подходящия климат,

в който живея със себе си в мир.

 

И с всичко съм свикнал, не казвам и дума,

когато е топло или студено.

И вятър превърнал листата в шума,

спокоен съм, нали в мен е сега подредено.

 

Явор Перфанов©

25.08.2021 г.

Г. Оряховица

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??