Aug 7, 2020, 8:14 AM

 Поет 

  Poetry » Epigrams
680 3 10

Поет е казват този. Поет та дрънка!

С творбите си и котките размрънка!

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??