Feb 2, 2020, 12:59 PM

Поетеса 

  Poetry » Epigrams
708 0 0

Пише стихове пищни
за любови предишни,
но дали е дашна
на любов сегашна?

© Cucurbita Maxima All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??