Показваха по ТВ в новините,
как някакъв бабанка обрал банка.
Извеждат го с качулка на главата,
а тънък, строен,
и походката ми е позната?!
Коя ли ще е, мисля, тази банка?!
Но да - извеждат нашата Светланка!
Не знам дали сте я познали всички -
аз я познах по малките гърдички!
Светланка!
Толкоз умна! Толкоз финна!
Не е замесена - тя е невинна!!!
Полицията дейност имитира,
с цел истината пак да замаскира!
Невинни хора пак ще обвинява,
със цел престъпниците да спасява!
А ние да спасяваме Светлана!
Как откъде - оттук, от "Откровения"!
Отварям подписка за нейното спасение!
___
Моля само някой да не си помисли, че Светланка наистина е била замесена в някой обир. Това стихче-закачка е по повод нейното весело разказче "Като не разбират..."
© Ангел Чортов All rights reserved.