Oct 20, 2024, 7:07 PM

Поетично разсъбличане 

  Poetry » Free verse
48 0 0

Привет, скиталецо, смълчан

в шумливата тълпа.

Искам да ти направя стриптийз - поетично разсъбличане.

Позволи ми за тебе да събличам тишината.

Бавно да я галя с приказки

за самотата,

съблазнявайки настръхналата гръд на луната.

 

С миро от сълзи ще я помажа

да и' мокреней нощният юрган

от наслада.

А остана ли пред погледа ти

чисто гола и боса,

искам да те докосна там

дълбоко в душата 

и да правим любов с тъгата.

© Наталия Георгиева All rights reserved.

Произведението е включено в:
  103 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??