Jan 16, 2021, 12:47 PM

Поетът, който отказа ролята си 

  Poetry » Other
163 1 7

Сюжет нормален -

Някакъв поет

(отчасти ненормален)

извади пистолет. 

Надписът финален 

Не е дори оригинален:

"Куршум в последния куплет"

 

09.08.2017.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??