Feb 2, 2016, 11:03 AM

Поезийо! 

  Poetry » Phylosophy
383 0 4

                                                              с нас душата си споделяй

                                                                          и духà си

 

                                                               и в слова себеразстеляй

                                                                       същността си

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??