Feb 15, 2009, 9:28 PM

Поезията е измама 

  Poetry » Other
912 0 10
Всичко в този живот е въпрос само и единствено на личното ти възприятие за нещата... Могат да те излъжат само, ако искаш да бъдеш излъган.


Меко е, леко е, сладко в сърцето,
едва я дочаках, в ръцете със китка,
даже захар не си слагам вече в кафето,
тя е моята мъничка медена питка.

Навсякъде заедно - даже в съня си,
сърцата си топлим взаимно със нея,
нищо друго не искам, доволен вървя си
към киното - ще гледаме заедно "Фея".

Тя е реална, не ви баламосвам!
Какво е лъжата... за мозък охлузен,
в кафето си четири бучици пльосвам,
доволен... и може би мъничко гузен...

© Александър Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??