Jun 17, 2022, 3:49 PM

Поезията и поетът 

  Poetry
152 0 0

I. Поезията

                  - Раят на думите!

 

 

II. Поетът:

 

Блуден син, който виси

от паяжината

                        на своето въображение

между Себе си

                         и Вселената.

 

 

III. Релаксация

 

Всеки ден поетов - преподобие

                                 на Разпети Петък.

Ала поетът възкръсва

                                   не само веднъж,

а с всяко свое хубаво

                                     стихотворение.

 

 

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??