Jul 25, 2011, 12:03 AM

Погалена 

  Poetry » Love
979 0 6

***

Как искам да съм мъничка тревичка -

зелена, нежна и красива,

а ти си вятърът над мене -

всесилен, мощен и единствен.

 

И с твоя полъх, ветре, 

ти мен прегръщаш и съм щастлива,

след време всички ахкат -

красиво цвете се е появило.


Но аз си зная,

че то е със любов родено

от мене - малката тревичка

и твоята прегръдка, ветре.

© Дарина Вутова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??