Apr 24, 2011, 8:05 PM

Погали ме 

  Poetry » Love
521 0 2



От мен не се отдалечавай
и без друго съм така сама.
Да съм покорна не настоявай,
в упорството си ще се похабя.

Погали ме с нежна топлина,
сърцето ми е толкова самотно...
Всяка дума е за мене суета.
Озари ме. Не знам дали ще кротна.

Ела, докосни сърцето ми с длани,
под огъня ти то ще изгори.
Но огън и в тебе ще остане...
Как един без друг да го потушим?



16.04.2004 г.

© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??