Nov 9, 2013, 10:21 PM

Поглед 

  Poetry » Love
580 0 0

Погледнах твоето лице,

не видях твоето сърце,

в тях дали се крие нежност и топлина?

Кой ли ги дарява с обич и светлина?

Ти си едно съкровище мечтано!

Ти си като слънце желано!

Ти си като бисер!

Ти си като галеща вълна!

Ти си като капчица роса!

 

© Пенка Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??