Apr 14, 2014, 10:59 AM

Поглед от високото 

  Poetry » Phylosophy
555 0 5

 

За да стигнеш върха първо трябва да изкачиш планината.
Кирил Ганчев- Кирето

 Поглед от високото

Мелодията се надява

Хармонията да спаси света,

но водени от разум разпилян,

понякога изтръпналите устни

улучват дисонантното присъствие

на пълен със кошмари свян.

 

Виж! Публиката се подсмихва.

Поти се и потъва в своя ад

горкият изпълнител,

наш ближен и събрат.

Дюдюка и пищи тълпата

забравила за правото човешко

да прави и поправя всеки

собствените грешки.

 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??