Jun 12, 2020, 10:43 AM

Поглед в реалността 

  Poetry » Love
656 0 0

Един до друг на една ръка разстояние.

Гледаме се в очите,

а бушуващите в нас емоции оказват влияние.

Всичко е просто всяко движение

с поглед ще си следим

не ни е лесно от света историята си да прикрием.

Дълбоко в себе си един в друг се крием

и двамата се мъчим болезнените спомени да изтрием.

Полагаме усилия да продължим

на това изпитание не можем да издържим.

Ако той е моето престъпление,

Аз ще съм бандитка,

но закона ще застане между нас и ще изгубя тази битка.

© Даниела Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??