Погледни ме...
Търсиш отговори?
Погледни ме!
Аз не смея,
но очите ми...
Те ще проговорят.
Чуй ги!
И след това реши...
Ще им отвърнеш ли?
Не се притеснявай
и преди са страдали...
Реши!
Защото те умеят да страдат,
но не и да не знаят...
© П.Д. All rights reserved.