Nov 27, 2007, 6:08 PM

Погледни ме 

  Poetry
682 0 3

Погледни в очите и ще видиш

много болка и сълзи!

Погледни ме, за да видиш,

мъката какво ми причини!

 

 

Погледни в сърцето и ще видиш

много обич, топлина!

Погледни ме, за да видиш

щастието, което щях да ти даря!

 

 

Погледни ме,

нежна, мила и добра!

Погледни ме,

слаба, изпълнена с тъга!

 

 

Погледни и помисли,

заслужавах ли това?!

Погледни и разбери,

че за тебе пазех любовта!

© Мариета Байкушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??