Apr 13, 2010, 10:39 AM

Поглеждайте слънцето 

  Poetry » Other
974 0 28
Щом е за вярване - да повярвам.
Аз урока на пръсти го знам.
Има и Църква, и Господ, и дявол.
Само дето го няма Делян.

Че и мен. Просто някоя сутрин
ще ни видите двамата там:
как момчето ме учи компютри,
пък аз него - каквото си знам.

Ако забравите как съм изглеждал,
поглеждайте слънцето за момент.
Когато се смее, прилича на него.
Когато заплаче - на мен.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??