May 9, 2009, 8:27 AM

Погребението 

  Poetry » Other
884 0 6

Погребението

Безсмислена, фалшива игра,
скучна, банална пиеса,
поредна надежда, поредна лъжа,
празна сцена, прозрачна завеса.

Удар, болка, синини,
заплака вечният роб
и сиви стари мечти
погреба в безименен гроб.

Въздъхна, сълзите изтри
с изморена, кална ръка,    
бирата си допи
и върху гроба се изпика.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??