9.05.2009 г., 8:27 ч.

Погребението 

  Поезия » Друга
874 0 6

Погребението

Безсмислена, фалшива игра,
скучна, банална пиеса,
поредна надежда, поредна лъжа,
празна сцена, прозрачна завеса.

Удар, болка, синини,
заплака вечният роб
и сиви стари мечти
погреба в безименен гроб.

Въздъхна, сълзите изтри
с изморена, кална ръка,    
бирата си допи
и върху гроба се изпика.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??