May 11, 2007, 9:42 PM

Погребението на любовта 

  Poetry
668 0 3
 
                   Луната гори в огнени пламъци,
                   звездите са потънали в мрак,
                   слънцето пръска ледени лъчи,
                   птичките са безмълвни - никога повече няма да запеят.
                   Цветята не ухаят - те увяхнаха.
                   Днес е погребението на любовта.
                    

© Гергана Терзиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво, миличка!!!
    Усмихни се!
    Усмивка и от мен!
  • В един момент наистина си мислех че я няма,но сега не мисля така
  • Охоо, не бързай да погребваш любовта!!!
    Дръж се и напред!
Random works
: ??:??