Jan 13, 2022, 8:05 AM

Погубвай светове... 

  Poetry » Love
192 0 0

За тебе съм поел дълбоко ножа,

с любящото сърце в душа ти зла.

Да вдигнеш тост, че нямаш мъж и стожер,

в които да възкръснеш със стрела.

 

Бъди жена и блуден дух у всички,

погубвай цели чисти светове.

Но моля да си спомниш тази притча,

която ти разказвах от дете.

© Васил Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??