Jul 8, 2007, 10:28 PM

Погубвам се 

  Poetry
769 0 10
Погубвам се! Не виждаш ли?
Отрова от гърдите ми изтича!
Къде си ти? Помисли ли?
На кой остави твоята любима?

Погубвам се! Усещаш ли?
Очите ми изтекоха без време!
Спаси ме, моля те! Проклинай ме!
Дано забравя тежкото си бреме!

Погубвам се! Подай ръка!
Помогни ми от калта да се изправя,
а после ме мрази, захвърляй ме,
като ненужна вещ сред водопада!

Погубвам се! Не вярваш ли,
че всичко във живота се повтаря.
Сега съм аз, а после ти,
след време на децата ни ще е товара!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??