Apr 16, 2010, 10:57 PM

Поискаш ли... 

  Poetry
837 0 17

Поискаш ли –

можеш да вържеш възможното

за НЕвъзможното

и да отрежеш НЕ...

 

Поискаш ли -

можеш да събереш

най-далечните мигове

и да извадиш ДАЛИ...

 

Поискаш ли –

можеш да умножиш всички желания

и да разделиш

на мечтата...

 

Поискаш ли –

можеш да поправиш Написаното

и да начертаеш

съдбата...


 

 

http://www.youtube.com/user/wintermood#p/u/73/E-af-k2P0g4

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??